ДОСТАВКА НА СТОКИ

1.)  ДОСТАВКА

Доставката на поръчана от онлайн магазина стока се извършва само до адреси на територията на Република България ( в това число до домашен или работен адрес, или до офис на куриерска фирма). Доставките се извършват с куриерска фирми Еконт, Спиди или транспорт на italiana.bg.

 2.)  ЦЕНА НА ДОСАТВКАТА

Доставката на продукти е безплатна за поръчки на стойност над 100лв! За поръчки на стойност под 100лв., цената на доставката ще бъде калкулирана при финализиране на поръчката, в зависимост от тарифата на избраната от Вас куриерска фирма – Еконт/ Спиди. Цената за доставка до адрес на поръчки на стойност под 100лв., варира в зависимост от конкретното населено място.

3.) СРОК ЗА ДОСТАВКА

Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:

3.1) Стандартният срок за обработване и изпращане на поръчка е 1 до 3 работни дни.

3.2) !!! Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от съответния куриер.

3.3) Ако има нужда от допълнително уточнение на детайлите по Поръчката, italiana.bg  се ангажира да се свърже с всички Клиенти в рамките на 48 ч. от подаването на заявката (в работни дни) на онлайн платформата.

3.4) За поръчки получени в почивни дни (събота и неделя) и официални празници, italiana.bg се ангажира да се свърже с всички клиенти в рамките на първия работен ден.

3.5) Italiana.bg си запазва правото едностранно, без да е необходимо да информира Купувача, да удължава посочените срокове с до 12 дни. За всяка промяна в обявените срокове на доставка, italiana.bg  се ангажира да информира своевременно купувача, включително чрез внасяне на съответни промени в настоящите Общи условия.

4.) ПРЕДАВАНЕ НА ПРАТКИ

4.1) Всички пратки, изпратени от Italiana.bg са с опции за включен преглед и тест преди заплащане от страна на клиента.

4.2) Рекламации, свързани с транспортен дефект се приемат само по време на предаването на поръчката от куриера.